26 листопада, на виконання протокольного рішення позачергово засідання комісії ТЕБ та НС головний спеціаліст відділу будівництва, інфраструктури, цивільного захисту та комунального господарства Ярослав Степанюк, головний спеціаліст відділу соціальної політики Тетяна Ковальчук, керівник Ярмолинецького відділу ГУ ДСНС у Хмельницькому районі Юрій Яковишен та провідний спеціаліст Ярмолинецького відділу ГУ ДСНС у Хмельницькому районі Вадим Попчук здійснили протипожежні відпрацювання в багатодітних та малозабезпечених сім'ях в селах Солобківці та Тарасівка.

Фото без опису

Під час спілкування з громадянами надзвичайники нагадали їм правила пожежної безпеки при користуванні пічним опаленням та обігрівачами. Також закликали людей не залишати дітей без нагляду та не дозволяти їм гратися із сірниками, адже це може стати причиною пожежі та навіть загибелі. Біля кожної пічки слід облаштувати металеві килимки, що допоможуть запобігти пожежі, якщо з печі випаде жаринка. Електрообігрівальні прилади варто розміщувати подалі від гардин, меблів та інших речей у кімнаті, що пожежу може спровокувати й перевантаження електромережі, тож закликали людей не вмикати одночасно велику кількість електроприладів.

Фото без опису

Громадянам роздали листівки і пам’ятки інформаційного змісту та нагадали, що у випадку загоряння необхідно негайно телефонувати за номером “101”.

#ДСНС_України #ДСНС_Хмельниччини