24 лютого Росія розпочала нову військову агресію проти нашої держави.  Відбуваються удари по військових та інших важливих оборонних об'єктах, атаковані прикордонні підрозділи.

По всій території України запроваджується воєнний стан.  ЗСУ, всі спеціальні та силові служби держави підняті за тривогою. В екстреному режимі працює Рада національної безпеки і оборони.

Україна переживає не легкий час, увімкніть телевізори та за можливості налаштуйте радіоприймачі на хвилю 104,6 fm . Слідкуйте за новинами  на державних засобах масової інформації та на офіційних сторінках органів влади,  довіряйте інформації лише з офіційних джерел.

Про стан справ на території громади будемо інформувати на офіційних  інтернет сторінках  сільської ради.

У зв’язку із можливою евакуацією жителів із районів, де йдуть бойові дії, просимо повідомити сільську раду про можливість прийняти біженців.

Сьогодні як ніколи важливо пам’ятати про єдність.  Закликаю жителів громади по можливості залишатись вдома, не піддаватися паніці та фейкам агресора.  Попередьте своїх близьких про те, що відбувається. Подбайте про тих, хто потребує допомоги.

Ми подумки та молитвами, а також і справами разом з нашими солдатами.

Слава Україні!