Вітання з днем української писемності та мови!

Сьогодні ми відзначаємо свято української мови – одного з найцінніших надбань, які створили й залишили нам наші попередники. Бажаю всім українцям утверджувати рідну мову, щоб цей нетлінний скарб служив єднанням між поколіннями, возвеличував Україну та українців. Щастя, добра, нових здобутків в ім’я України!

Вітання сільського голови з 50-річним ювілеєм Глушковецької гімназії

Життя кожної людини складається із буднів та свят. На таких самих принципах формується життя колективу, і навіть життя цілого приміщення, яке оживає від людських голосів, дитячого щебету, благородних цілей , задля досягнення яких у людини виростають крила.

Вітання до міжнародного дня людей похилого віку

Міжнародний день людей похилого віку проголошений 50 сесією Генеральної Асамблеї ООН, відзначається в усьому світі 1 жовтня. Україна, як повноправний член ООН, підтримала ініціативу міжнародного співтовариства і з 1991 року щорічно відзначає цей день. Рішення про щорічне відзначення в Україні Міжнародного дня громадян похилого віку та створення належних умов соціального захисту пенсіонерів, інвалідів, одиноких непрацездатних громадян затверджено урядовою постановою.