?????????»?????° ?????? ?????????? ??????????.Не обійшов стороною святий Миколай і дітвору Солобковецької ОТГ. Гучними танцями та піснями зустрічали сьогодні святого Миколая у Солобківцях. 
На святі веселилися всі і дорослі і діти. Дитячий гурт "Домісолька" та викладачі дитячої музичної школи подарували усім пісню " Ой, хто хто Миколая любить". Вразили своїми пісенними побажаннями й вчителі закладу загальної середньої освіти. Згуртовані та дружні вчителі вперше дарували свої пісні усім присутнім на святі
Не обійшлося в цей день і без гостей. На свято до дітей завітала й заступник голови Хмельницької обласної державної адміністраціі Світлана Андріївна Павлишена. Гостя була приємно здивована талановитими солобківчанами. А чого тільки варті були поробки, які власноруч виготовили діти у "Майстерні Миколая"?!
Серед них новорічні композиції, ялинкові прикраси та стінгазета, малюнки на святкову тематику. Діти з Миколаєм грали у розважальні ігри,відгадували цікаві загадки, співали та танцювали сучасних танців,розповідали віршів та частувались смачними варениками та гарячим чаєм. Незважаючи на морозець, усі на святі були веселими та активними, дитячі оченятка світились радістю та щастям.

"Миколай по світу ходить, 
До малят в гості заходить,
Роздає усім гостинці,
Що сховались у торбинці."

В цей день у прагненні творити добро дружньо зійшлися працівники освіти і культури,місцеві підприємці та представники Агрохолдінгу " Мрія", громадська організація "За конкретні справи", настоятель Свято Покровської церкви отець Віктор, голова Солобковецької ОТГ Сергій Анатолійович Когут. 

Свято вдалося на славу!!! 

Святий Миколай залишився задоволений теплим прийомом в нашій громаді, обдарував усіх діток гостинцями і майнув на їнші села, пообіцявши обов'язково повернутись до нас у наступному 2019 році.?????????»?????° ?????? ?????????? ??????????.?????????»?????° ?????? ?????????? ??????????.?????????»?????° ?????? ?????????? ??????????.?????????»?????° ?????? ?????????? ??????????.