За декілька днів товщина снігового покрову у регіоні становила 20-30 см, місцями - до 40 см при температурі повітря від -10 до -3С. На боротьбу із заметами було виведено спецтехніку комунального підприємства "Побут Сервіс" Солобковецької сільської ради.

Зараз у громаді працює 3 одиниці техніки для очистки снігових заметів, це: екскаватор-навантажувач БАМ-2014, МТЗ-82.1 та МТЗ-80.  Після сильних снігопадів та заметів, протягом трьох діб була проведена робота з розчищення вулиць в усіх восьми населених пунктів громади, дороги до села Корначівка та Майдан-Морозівський Проскурівського старостату, дороги до села Глушковецьке та Слобідка Глушковецька Глушковецького старостату, дорогу до Стріховець та частину дороги до с. Тарасівка. Ринкова площа в с. Солобківці була повністю розчищена  від снігу. Також наша техніка працювала на розчищені міжнародної траси державного значення Н03 "Житомир-Чернівці" та траси обласного значення Т2315 "Нова Ушиця-Віньківці-Солобківці". Протяжність очищених вулиць та доріг становить понад 230 км.

???°???????????? ???? ?·?°?????????? ? ???±?????° ???µ?????????? ???? ?????????µ?????? ??????????

В Солобковецькій ОТГ боротьба зі сніговими заметами триває. Керівництво громади робить все, що в їх силах, щоб жителі всіх населених пунктів вільно пересувалися по чистих дорогах без перешкод!