Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня Державного Прапора України!

Фото без опису

28 років майорить над вільною та незалежною Україною синьо-жовтий прапор, що є символом національної єдності, честі та гідності, традицій державотворення, історії та сьогодення. За цей невеликий проміжок часу ми пережили злети та падіння, втрати й здобутки.

Традиційно у переддень відзначення Дня Незалежності України на  площі перед сільською радою буде урочисто піднятий Державний прапор України на вшанування багатовікової історії українського державотворення, державної символіки незалежної України та з метою виховання поваги всіх нас до державних символів України.

Наш прапор – це символ свободи і незалежності, слави і відродження України. Його маємо берегти і шанувати як найвищу національну святиню.

Мить, коли піднімається Державний Прапор України та звучить Державний Гімн України, – це момент піднесення, який сповнює серця гордістю за рідну країну, її славетних Героїв-захисників.

Тож нехай завжди гордо майорить над Батьківщиною стяг нашої волі, єдності та могутності Українського народу. Нехай серця наповнюються прагненням до створення спільного надійного майбутнього для нас та наших нащадків, гордістю за патріотів, які відстоюють кордони нашої держави.

У цей святковий день зичу усім нам мудрості, патріотизму, взаємної шани і миру у цей непростий для усіх нас час. Хай у кожному домі постає наш Прапор – оберіг майбутнього України.

З повагою,

сільський голова Сергій Когут