Шановні жителі Солобковецької громади!

         Кожна людина, кожна родина на передодні Новорічних і Різдвяних свят має сподівання і вірить в те, що Новий рік принесе позитивні зміни в усі сфери людського життя. Що  зимові свята подарують нам те, чого  найбільше бракує у повсякденному бутті.

Фото без опису

Всі ми у ці дні, прощаючись з роком пережитим, сподіваємося на краще життя в майбутньому, на певні власні здобутки та перемоги, на мир і злагоду в нашій країні.

         Для кожного кроку, що наблизить нас до поставленої мети, необхідні не надії на диво, а рішучість, наполегливість, впевненість та направленість до пошуку розумних рішень, як у повсякденному житті пересічного громадянина, так і в стратегії творення нашої держави.

         Пам’ятаймо, що добрі справи не завжди даються легко!Тому спільно будемо віддавати всі сили, розум і серце, щоб зробити в  кожному куточку нашої Батьківщини життя народу таким, про яке мріють люди і якого вони гідні.

          І я впевнений: такі сподівання реальні. Наперекір викликам та тривогам, які вже постукали у наші двері чи ще чекають за порогом суперечливого і трагічного життя українського народу, вони збудуться, якщо згуртуємося спільною думкою та спільною метою, і підемо далі шляхом розвитку і консолідації. Так бувало вже не раз, і Україна щоразу виходила з великої  скрути.

         Бажаю всім, щоб у 2020 році здійснилися ваші задуми та сподівання. Нехай все добре та щасливе, що було у минулому році, примножиться і увійде у рік наступаючий.

         Зичу вам міцного здоров’я, миру, сімейної злагоди й добробуту. Хай Новий рік принесе щедрі здобутки, а Різдвяні свята – радість та віру у світле майбутнє.

         З наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим!

З повaгою,

сільський голова Сергій Когут