Дорогі учасники освітнього процесу !

Прийміть найщиріші вітання з Днем знань і початком навчального року!

Фото без опису

Цей день хвилюючий і незабутній своєю атмосферою, барвами осінніх квітів, свіжістю оновлених класів і, звичайно, закличним першим дзвоником. Це свято не минає жодної родини. Адже людина без знань, як безкрилий птах: не може злетіти високо вгору, щоб досягти найвищої мети в житті.

Усім, хто в цей День прийде до навчальних закладів здобувати знання, бажаю успіхів, натхнення, жаги до знань та нестримної волі до перемоги. Особливо, хочу привітати зі святом дорогих першокласників. Нехай перші ваші кроки дорогою Знань стануть міцною основою подальшого навчання та саморозвитку.

Щира вдячність вам, дорогі педагоги, за самовіддану працю та бездоганне виконання такої відповідальної місії, як виховання підростаючого покоління. Саме ви сприяєте формуванню юних особистостей, від яких залежить наше майбутнє. Вчитель - це професія від Бога, а всі інші професії - від учителя. Здоров'я вам, шановні педагоги, благополуччя, родинного тепла, старанних і вдячних учнів.

Шановні батьки, щиро вітаю вас зі святом 1 вересня! Сьогодні ваші діти роблять перші самостійні кроки, та вже зовсім скоро своєю працею вони прославлятимуть родину, віддаючи сили та знання на справу розбудови держави, зміцнення її могутності. Переконаний, що помірковані та виважені кроки сучасної влади забезпечать доступність якісної освіти. Багато вже зроблено, проте ми не зупиняємося на досягнутому. Тож нехай перший дзвоник пролунає в кожному серці радісним настроєм, вірою в завтрашній день та в успіх  розпочатих справ.

З повагою

сільський голова Сергій Когут