Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування.

Фото без опису

Це свято можна вважати народним, бо сьогодні місцеве самоврядування – це найближча до людей і їхніх турбот владна самоорганізація.

     Це свято нашої громади, кожного села, селища та міста, кожного їх мешканця. Відзначення його - є підтвердженням самоврядних традицій багатьох поколінь українців, реалізації їх права брати участь в управлінні державними справами на місцевому рівні.

     Уклін і шана вам, за самовіддану щоденну працю, високу активність у громадсько-політичному житті, непереборне бажання та здатність здолати усі негаразди. 

Окрема подяка голові Хмельницької обласної ради Михайлу Загородному за його підтримку реформи місцевого самоврядування в Хмельницькій області, колективу Хмельницького Центру розвитку місцевого самоврядування  за їхню титанічну працю для розвитку громад та місцевого самоврядування.

     Сердечно бажаю усім, хто працює на благо територіальної громади, кожній родині, кожному мешканцю міцного здоров`я, достатку й благополуччя.

      Нехай усі життєві негаразди обходять вас стороною, а непохитна віра у щасливе майбутнє рідного краю й України додають усім нам сили та наснаги!

З повагою

сільський голова Сергій Когут