В Солобковецькій ОТГ відбулися сходи сіл в чотирьох старостатах. Сільський голова Сергій Когут звітував про проведену роботу за 2019 рік і підвів підсумки роботи громади за два роки.

Фото без опису

28 січня у с. Проскурівка та с. Стріхівці на зборах також були присутні  в. о. старости  Гуменний Ю. В. та Погорілий О. П.  Під час активного обговорення озвучувалося багато питань, які турбують жителів громади, а саме: виплата та нарахування субсидій, питання оренди земельних паїв та інші важливі питання.

Продовжили звітувати про виконану роботу 31 січня у с. Глушківці та с. Солобківці, де також були озвучені важливі питання для жителів.  Під час активного обговорення озвучувалося багато пропозицій від присутніх жителів щодо розвитку свого села.  Також сільський голова Сергій Когут розповів про плани громади на 2020.

Фото без опису

У с. Солобківці також були присутні голова Ярмолинецької районної ради Безушко В. І.  та  представник «Контінентал Фармерз Груп» (ТОВ Мрія)  Кузь М. П.

Фото без опису

Під час виступу представник «Контінентал Фармерз Груп» (ТОВ Мрія)  Кузь М. П. розповів корисну інформацію для пайовиків компанії, а також зазначив, що соціальне партнерство громади та «Контінентал Фармерз Груп» (ТОВ Мрія) пріоритетним.

  « У рамках соціальних угод ми співпрацюємо з багатьма громадами та районами, проте  вони не завжди є готовими до співпраці. Ваша ініціативність спонукає мене до направлення коштів на підтримку навіть з резервних фондів для реалізації ваших соціальних проектів» - зауважив Микола Кузь.

Фото без опису

На всі питання, які піднімали на сході сіл, присутнім були надані роз’яснення старост села, голови громади та керівництва. Також учасники отримали брошуру про виконану роботу громади за 2019 рік.

Інформаційний вісник громади за 2019 рік можна перглянути у електронному вигляді.

Фото без описуФото без опису