2 - 6 вересня м. Києві пройшов Чемпіонат України з гирьового спорту. Наш земляк Олександр Юрик знову один із кращих на чемпіонаті України, три перших місця серед юніорів та три третіх місця серед дорослих. Також, Олександр пройшов відбір на Чемпіонат світу якій пройде з 21 по 25 жовтня в столиці Угорщини у м. Будапешт.

Фото без опису

Про свої досягнення та, як проходив чемпіонат Саша поділився у своїх офіційних сторінках у соц. мережах: 

- "Результати першого дня змагань: 1 - місце серед юніорів, 3 - місце серед дорослих. Поштовх - 79 разів, ривок - 104 рази. Сума Двоборства - 131 бал. Можна сказати дебютував у новій ваговій категорії 68кг не погано але результатом не задоволений. Дуже дякую своїм тренерам а особливо @vovaryzak за твою допомогу та підтримку, плану тренувань цього всього б не відбулось. Ну і працюєм далі по-переду ще два дні ЧУ та підготовка до наступних стартів."

- "Результати другого дня змагань: 1 - місце серед юніорів, 3 - серед дорослих. Довгий цикл - 50 підйомів. Особистий рекорд  у цій вправі, + 1 не зарахований. Конкуреція та результати дуже сильні, дякую суперникам за боротьбу. Дякую @vovaryzak, як би не ти я б сьогодні не влючився в роботу ну хотілось подякувати всім хто підтримував та вболівав."

- "Останній Третій день Чемпіонату України для мене закінчився. Результати змагань змагань: 1 - місце серед юніорів, 3 - серед дорослих. Гвардійський ривок - 182 підйоми. Дякую всім за підтримку,велика подяка організаторам, партнерам змагань за чудовий старт. @minmolodsport, @valik_ukraine , @peaksport_ukraine".

Фото без опису

Також, у соц. мережах Саша підвів підсумки чемпіонату: - "Уже як традиція після кожного старту підвожу підсумок змаганнь, доволі не погано я дебютував у новій ваговій категорії 68кг у перше я став Чемпіоном України серед Юніорів у всіх дисциплінах. У деяких вправах я покращив свої особисті результати працюємо далі. Результат: три 1 місця серед юніорів та три 3 місця серед дорослих. Хотілось би дуже сильно подякувати за надану можливіть підготуватись до цього старту своїм керівникам по службі @8_th_regiment_uasof, @sof_ua , @w8lter , @rusol.ra, як би не вони цього всього дійства для мене б не відбулось. Маю велику честь виступати за Збройні Сили України та представляти Сили Спеціальних Операцій. 
Дякую своїм тренерам @vovaryzak, @an.atolii9153, @iurii807 за проведену підготовку до старту. Ще одна приємна новина це те що я відібрався на перший свій Чемпіонат Світу, дякую @valik_ukraine за надану путівку на Чемпіонат Світу, дякую Хмельницькому осередку гирьового спорту @polmira888. Дякую усім хто за мене вболівав та підтримував ну як же не подякувати за чудову конкуренцію на помостах своїм суперникам. Подяка організаторам та партнерам: @uukl.official, @peaksport_ukraine , @sisuacom , @id_cor, @minmolodsport ".

Керівництво Солобковецької громади щиро вітає нашого чемпіона. Бажаємо йому великого успіху на шляху і великої жаги до перемоги, бравих сил і відмінного здоров’я, праці над собою і високих успіхів у діяльності.