Фасад Центру позашкільної освіти "Країна мрій" виконано в образі української вишиванки. На фасаді будівлі зображено орнамент української вишиванки унікального коду нашого рідного подільського краю.

Фото без опису

В орнаментах подільських вишивок переважають одноколірні (червоні і чорні) вишиванки, рідше — дво — і триколірні. Домінуючим кольором був чорний, і зовсім рідко його поєднували з вкрапленням червоного або вишневого. Для Хмельниччини характерною була техніка вирізування. Геометричний орнамент із простих прямих, скісних, ламаних, зубчатих ліній. Строго геометрична низь. На нашому об'єкті використано червоний зубчастий орнамент.

Реконструкція Солобковецької ЗОШ І-ІІІ ступенів під "Центр позашкільної освіти" виходить на фінішну пряму. Станом на сьогодні, будівельниками завершено виконання малярних робіт на фасаді, демонтовано огороджувальні конструкції будівельного майданчика, завершено підключення інженерних мереж, таких, як електропостачання, водопостачання та каналізацію, встановлення відливів та підвіконників на вікнах, завершено фінішне шпаклювання стін, триває прокладання теплотраси до котельні, монтажні роботи ганків, заповнення внутрішніх дверних прорізів, облицювання підлог керамічними плитками, підготовка стін до фарбування та інші будівельні роботи. Повне завершення будівельних робіт заплановане на кінець 2021 року.