Компанія «The Hands Production» з метою привернути увагу світу до потреб українських дітей, які постраждали від повномасштабної війни рф проти України, ініціювала проєкт «Я з тобою». Асоціація міст України звернулася до своїх громад-членів із проханням підтримати ініціативу доброчинців.

Для збору коштів створюється мультижанрове шоу за участі всесвітньо відомих українських виконавців, яке транслюватиметься онлайн та на телеканалах по всьому світу. Під час  його трансляції діятиме проста і зрозуміла система донатів: кожен глядач матиме змогу внести кошти на підтримку українських дітей.

Усі зібрані  кошти будуть спрямовані на:

  • закупівлю ліків та медичного обладнання для дитячих лікарень, надання допомоги хворим дітям та дітям, які отримали поранення на війні;

  • задоволення гуманітарних потреб дітей із дитячих будинків та шкіл-інтернатів, які базуються в регіонах, які найбільше постраждали від війни (Харківська, Київська, Донецька, Запорізька, Луганська області);

  • фінансування літніх розважально-оздоровчих заходів для українських дітей, які постраждали від війни.

На українських каналах (СТБ, ТРК Україна, Новий канал, Суспільне. Культура) запис шоу транслюватиметься 1 червня 2022 року у Всесвітній день захисту дітей.

АМУ закликала громади надати партнерську підтримку проєкту «Я з тобою»!

Для телеканалів та онлайн-платформ: проект буде знятий в Україні та наданий медіа-партнерам у формі «під ключ» (повністю змонтований, відредагований і надісланий вам заздалегідь).

На оглядових майданчиках, на міських площах, в кінотеатрах, театрах, торгових центрах партнерам необхідно організувати:

1. екран, світлодіодний або проекційний

2. стабільний високошвидкісний Інтернет (якщо ведете трансляцію через онлайн-платформу)

3. якісне звукове обладнання.

Українська малеча потребує налагодження навчального процесу, грошей та одягу і взуття, а також коштів на лікування і відновлення. І кожен з нас може долучитися до великої справи і полегшити життя цих дітей.