ПРОТОКОЛ №3

засідання організаційного комітету з проведення громадського обговорення кандидата на посаду старости  Стріховецького старостату

 

26.06.2024р.

 

Місце засідання                               с.Стріхівці актовий зал СБК

 

Присутні                                            

Голова організаційного комітету – Лис Анатолій Миколайович

Секретар організаційного комітету - Саврій Людмила Анатоліївна

Члени організаційного комітету

Пантело Василь Васильович

Ліснича Марія Вікторівна

Дячок Юрій Володимирович

Погорілий Олександр Петрович

Запрошені :

Жителі сіл Стріхівці та Тарасівка  - 45 чоловік

Солобковецький сільський голова  Когут Сергій Анатолійович

 

Порядок денний

  1. Про в проведення громадського слухання  щодо підтримки Волоха О.В. на посаду старости Стріховецького старостинського округу.

Інформує Лис А.М.- голова організаційного комітету

 

СЛУХАЛИ:

 Голову організаційного комітету Лиса А. М. який  відкрив засідання оргкомітету, ознайомив присутніх з процедурою проведення громадського обговорення кандидатури на посаду старости, повідомив, що під час  збору підписів на підтримку кандидата Волоха О.В. на посаду старости Стріховецького старостинського округу в підписних листах виявлено 182 підписи  при необхідних 125, .

Виступили :

Когут С.А. - Солобковецький сільський   який повідомив учасників зібрання про необхідність обрання старости Стріховецького старостинського округу, чому саме кандидатуру Волоха О.В. він вніс на обговорення на посаду старости  Стріховецького старостату

 Гудь Г.В. яка у своєму виступі охарактеризувала Волоха О.В. як порядного жителя, який вболіває за село та готовий завжди допомогти жителям та підтримала кандидатуру Волоха О.В. на посаду старости  Стріховецького старостату

Романюк В.А. яка запропонувала Волоху О.В. принципово підходити до забезпечення належного благоустрою населених пунктів старостинського округу.  

Дячок Ю.В - який запропонував Солобковецькому сільському голові внести на затвердження сільською радою кандидатуру  Волоха О.В. на посаду старости  Стріховецького старостату.

 

Вирішили

Підтримати кандидатуру  Волоха О.В. на посаду старости Стріховецького старостинського округу та запропонувати  Солобковецькому сільському голові внести на затвердження сільською радою на посаду старости  Стріховецького старостату кандидатуру  Волоха О.В.

 

 

Голова оргкомітету                             Анатолій ЛИС               
 

Секретар оргкомітету                         Людмила САВРІЙ   

                                                         

 

Члени організаційного комітету  

Василь Пантело

 

Марія Ліснича

 

Юрій Дячок

 

Олександр Погорілий