Діти – це майбутнє будь-якої нації, будь-якої держави, адже саме з них починається усе на світі. Ні для кого не таємниця, що найбільше неймовірно обдарованих дітей лише в Україні. Українські дітки вже неодноразово доводили, що талановиті діти – талановиті у всьому!!! І це свята правда! Бо саме такі талановиті дітки й проживають у с.Глушківці Солобковецької ОТГ. 

?????????»?????° ?????? ?????»???±???????µ???????° ??????.

22 січня 2019 року в Глушковецькому дитячому садочку "Берізка " Солобковецької ОТГ, як кажуть "не було де і яблуку впасти". Хвилювались усі - вихователі, батьки, бабусі та дідусі. І причина таких хвилювань відома. Всі з нетерпінням очікували на початок театралізованого дійства "Вертеп". За імпровізованими лаштунками весело виграє баян, метушаться батьки - актори, схвильовані та веселі й організатори свята - директор закладу Лідія Малахівська, вихователь Аліна Бодик та музичний керівник Микола Варгатий разом з маленькими вихованцями святково розпочинали благую вість про народження Христа, яка майстерно поєднувалась з тетралізованим уривком із п'єси М.В.Гоголя "Вечори на хуторі біля Диканьки". Вражаючим стало те, що театрально та по - акторськи своїх дітей підтримували і їхні батьки, яким були відведені ролі Господині, Цариці, Солохи, козака Вакули. Дівчину Оксану ж з славнозвісного твору майстерно зіграла вихователька ЗДО Аліна Бодик, вредного Нечистого музичний керівник Микола Варгатий, ведучою свята була директор закладу Лідія Малахівська.Продумано було все до деталей.І художнє оформлення кімнати, де була розташована різдвяна шопка, і декоративний тин з глечиками, і зорі та місяць, яких так хвацько викрадав Нечистий аби ніч на Різдво була непроглядною.І навіть було приготовлено 12 пісних страв, якими частували усіх працівники закладу. Але все ж таки найяскравішими учасниками дійства стали самі колядники - маленькі вихованці дитячого садочка, які просто вразили усіх колядою.Вони своїм неперевершеним дитячим артистизмом подарували позитивні емоції всім глядачам. 

?????????»?????° ?????? ?????»???±???????µ???????° ??????.

Не залишились в цей день без теплого, привітного слова вдячності за їхню роботу й працівники закладу та маленькі вихованці і усі причетні до такого дійства.Бо ж на свято завітали гості - працівники відділу освіти, культури, охорони здоров'я та соціальної політики Солобковецької сільської ради Людмила Дудняк, Ірина Бойко та Максим Мартинюк. Вони високо оцінили роботу своїх колег та подякували усім присутнім за гостинний прийом та гарний настрій.
Здавалося б невеличке село Глушківці, затишний дитячий садочок " Берізка" і такі талановиті його вихованці та працівники.

?????????»?????° ?????? ?????»???±???????µ???????° ??????.

Звідси й висновок: " Неважливо де знаходиться людина, яку посаду займає, важливо те, що вона там робить, для кого і як... " Істина проста, як і прості і привітні працівники ДЗО " Берізка" с.Глушковець Солобковецької ОТГ, які так з душею і любов'ю до дітей виконують свою справу за покликанням.