Морозний день. Здавалося, що усі діти повинні сидіти у теплих домівках і дивитися телевізор або грати ігри на комп’ютері. Але у Стріхівцях все по іншому. Незважаючи на сильний мороз, дітвора і дорослі зібралися на змаганнях по бігу на лижах і санчатах, які організував та очолив виконуючий обов’язки старости села Погорілий Олександр Петрович.?????????»?????° ?????? ???°?????? ??????????????.

У дітей змагання відбувалися на санчатах, на швидкість, які виборювали призові місця і були відзначенні грамотами і цінними подарунками. І місце на санчатах виборола – Універсал Івана, ІІ місце – Няньчур Богдан, ІІІ  місце – Головчук Богдан.?????????»?????° ?????? ???°?????? ??????????????.

?????????»?????° ?????? ???°?????? ??????????????.

І також були серед  дорослих по бігу на лижах понад 2 км. І місце виборов – Погорілий Володимир, ІІ місце – Дячок Юрій та ІІІ місце на рахунку двох учасників – Дячок Ольга і Вусатюк Анатолій, які були нагородженні медалями та цінними подарунками.?????????»?????° ?????? ???°?????? ??????????????.

?????????»?????° ?????? ???°?????? ??????????????.

Як на такому святі і без музики. Музичний супровід був наданий директором Стріхівецького будинку культури – Гладуном І.В.?????????»?????° ?????? ???°?????? ??????????????.

?????????»?????° ?????? ???°?????? ??????????????.

Під час змагань усі дорослі і діти пили гарячи малиновий чай та їли солодощі. Усі присутні були задоволені і веселі. Настав час знімати з горища лижі і санчата та дати можливість відпочити телевізору і комп’ютеру.

 

Автор статті:

Завідуюча бібліотекою с. Стріхівці

Ліснича М. В.