14 лютого в свято закоханих - Валентинів день у Глушковецькому сільському будинку культури Солобковецької ОТГ, директором якого є людина з досвідом - Юрій Васильович Ковришкін, було гамірно та весело. Святкова сцена майоріла яскравістю, а глядацький зал переповнений зацікавленим глядачем. В цей день в клубному закладі зібралися люди різних поколінь. Чого тільки не було на святі?! Тут звучала і лірична пісня про кохання у виконанні талановитих учасниць художньої самодіяльності СБК Марини Лях та Вікторії Копичинської, вибивав ритмом запальний латинобіт Владислави Ратушняк, проводились цікаві конкурси серед молоді села.

?????????»?????° ?????? ?®?????? ???????????????????°.

Учасниками свята стали учителі та учні Глушковецького ЗЗСО на чолі з його директором Віктором Васильовичем Скромінським. Незамінна ведуча і співорганізатор свята реабілітолог Солобковецького навчально реабілітаційного центру Хмельницької ОДА Арина Слободян та завідуюча бібліотекою - філіалом Алла Юхимівна Тиж спільно з 
активними учасницями жіночого вокального гурта "Любава"дарували усім присутнім масу позитивних емоцій.

?????????»?????° ?????? ?®?????? ???????????????????°.?????????»?????° ?????? ?®?????? ???????????????????°.?????????»?????° ?????? ?®?????? ???????????????????°.?????????»?????° ?????? ?®?????? ???????????????????°.

На свято завітав і староста села Микола Васильович Гринчак. Ось так дружньо, великою родиною святкували глушківчани свято Валентина - покровителя усіх закоханих.Тож нехай і надалі ось так з любов'ю до людей, творчо та яскраво горять ваші серця!

?????????»?????° ?????? ?®?????? ???????????????????°.