Стрихівці знову підтвердили статус самого спортивного села громади і організували Спортивні розваги до Дня захисту дітей 01.06.2019 року. Після зимових лижів та санчат наступними в переліку спортивних справ Стріхівців стали: лук, арбалет, пневматична гвентівка, спис, турнік, настільний теніс, канат. Чого тільки не було на тому святі, було там все. Найголовніше, що у всіх присутніх був гарний святковий настрій. 

Організатори такого міні фестивалю:

Олександр Погорілий - староста села

Олександер Волох - директор Стріховецького СБК

Також теке дійство незміг пропустити і голова громади Сергій Когут. "Що може бути прекрасніше за спілкування з дітьми? Святкування Дня захисту дітей в Стрихівцях принесло немало задоволення і дітям, і дорослим, які з задоволенням брали участь в усіх змаганнях . Стрихівці знову підтвердили статус самого спортивного села громади. Так тримати." - Сергій Когут?????????»?????° ?????? ???????????????µ???????? ?????±?»???????µ??????-?????»???°?».

?????????»?????° ?????? ???µ???????? ???????????°.?????????»?????° ?????? ???µ???????? ???????????°.?????????»?????° ?????? ???µ???????? ???????????°.?????????»?????° ?????? ???µ???????? ???????????°.?????????»?????° ?????? ???µ???????? ???????????°.