Прокурором місцевої прокуратури за місцем дислокації  смт Ярмолинці  підтримувалось публічне обвинувачення у кримінальному провадженні по обвинуваченню чотирьох осіб (трьох неповнолітніх та одного дорослого) у вчиненні злочинів, передбачених ч.3 ст.185 КК України (таємне викрадення чужого майна, поєднане із проникненням у інше приміщення та сховище).

Фото без опису

Згідно вироку суду – у березні 2018 року двоє неповнолітніх жителів проникли в приміщення складу мінеральних добрив та хімічних засобів, який належить пайовикам колишнього ПСС імені Гагаріна та знаходиться за межами населеного пункту с.Сутківці звідки викрали брухт чорних металів та інші речі, належні одному із жителів Сутковець.

В той же час, викраденого їм виявилось мало, а тому на наступний день вони покликали іще двох своїх товаришів та повторно проникли в приміщення складу. За другий раз вказані особи не лише винесли рештки брухту металів, а й 80 літрів дизельного палива.

За принципової позиції прокурора місцевої прокуратури у судовому розгляді обвинувачених визнано винуватими у вчиненні вищевказаних злочинів.

Так, вироком Дунаєвецького районного суду від 24.01.2020 молодиків засуджено за вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 ст.185 КК України та, враховуючи їх щире каяття та відшкодування частини шкоди, надано можливість виправитись упродовж іспитового строку.

 

Прокурор

Городоцької місцевої прокуратури                                                         І.Лежнін