Замість чагарників та смітника, мешканці вул. Пушкіна в с. Солобківці планують зробити дитячий майданчик та зону відпочинку. У цій справі їм допоможе сільська рада та місцеві підприємці.

Фото без опису

Жителі вулиці Пушкіна в с. Солобківці не стали чекати коли до них приїдуть працівники комунального підприємства і все зроблять замість них, а взяли і самоорганізувалися, вийшли на толоку і своїми же силами прибрали смітники, повирізали старі дерева, чагарники, та зачистили територію до не впізнаваності. Після того, як територія стала чистою, сільський голова Сергій Когут підтримав дану ініціативу, все сміття вивезли на сміттєзвалище, а територію розрівняли грейдером.

Фото без опису

Фото без описуТам же своїми силами посіяли газон, планують зробити невеличкий дитячий майданчик та альтанку для відпочинку, а вже восени посадити декоративні та плодові дерева. Також до облагородження території будуть залучати місцевих підприємців.

Фото без опису

Фото без описуПриємно спостерігати за такою ініціативою, коли мешканці об’єднуються і впорядковують свою ж вулицю на якій живуть, таким чином створюючи своє життя комфортнішим та привабливішим. В свою чергу сільська рада завжди готова підтримувати такі ініціативи.

Фото без опису