В Солобковецькій амбулаторії загальної практики та сімейної медецини функціонує пункт щеплення від COVID-19, запрошуємо всіх бажаючих вакцинуватися проти коронавірусної хвороби вакциною "CoronaVac"  (виробництво Китай) та "Moderna" (виробництво США). 
Смотреть исходное изображение

Інформацію можна отримати за телефоном 0974273994 Козяр Стефанія Іванівна.    

        
Вакцинація буде проводитись в приміщенні Солобковецькій амбулаторії загальної практики та сімейної медецини (І поверх, 4 кабінет). Щеплення відбуватимуться по запису у смейних лікарів амбулаторії з 10.00 год (крім вихідних). 


Вакцинація – єдиний дієвий спосіб уберегтися від інфекційних захворювань і запобігти розвитку небезпечних ускладнень, які можуть стати причиною інвалідності та навіть летального результату!
У контексті перемоги над пандемією ми часто чуємо поняття «колективного імунітету». Він виникає, коли у більшої частини населення виробляється стійкість до вірусу внаслідок уже пережитого інфікування або вакцинування. Щоб досягти цього потрібно вакцинувати щонайменше 80% населення. Коли цей поріг вдасться подолати, очікується, що люди зможуть повернутися до нормального життя.


Будьте здорові! Бережіть себе!
З повагою, Стефанія Козяр