Військовослужбовець родом із села Солобківці, що на Хмельниччині. У січні йому виповнилося 48 років, стільки й залишиться навічно.

Олег Гуменюк служив у 19 ракетній бригаді «Свята Варвара» із 2019 року. Він загинув 18 березня у Запорізькій області, виконуючи свій військовий обов’язок.  

Фото без опису

"Він був фахівцем своєї справи, пройшов відповідну підготовку, знаю, що він був дуже заощадливий, він намагався зекономити на собі і все в сім’ю принести. Він виконував свої обов’язки, був щирим, намагався з людьми гарно завжди спілкуватися. В нього залишилася велика родина: мати, батько, брат, діти, дружина», - розповів Олексій Наконечний.                                               Ми низько вклоняємося сьогодні Олегу, який жив як Герой, служив як військовий, не боявся, виконував обов'язок, був вірний присязі, захищав Україну, рідний Хмельницький, наших дітей і кожного з нас.   Ми, всі жителі громади будемо завжди пам'ятати Олега Гуменюка допоки житимемо як і кожного із тих, хто віддав заради нас і наших дітей своє життя.  Низький уклін рідним і близьким родинам наших військових.

Джерело: Новини Хмельницького "Є"