В неділю, 26 червня, у Солобковецькій громаді відбувся благодійний турнір з міні-футболу та благодійний ярмарок для підтримки Збройних сил України.

Участь у змаганнях взяли дев’ять  команд: «Олімп» (с. Солобківці), «Гладіатор»( м. Хмельницький), «Booster» (с. Кадиївка), «Берегиня» (с. Сутківці), «Орел» (с. Стріхівці), «Дунаївці» (м. Дуніївці), «Фуртуна» (с. Зіньків), «Глушківці» (с. Глушківці), «Тільки не вони» (смт. Ярмолинці).

За результатами зіграних матчів призові місця розподілились наступним чином:

І місце – «Дунаївці»;

ІІ місце – «Олімп»;

ІІІ місце – «Берегиня».

На благодійний турнір з міні-футболу завітав голова асоціації ветеранів футболу Хмельницької області Криштофор Тадеуш Брониславович, який вручив футбольні м’ячі командам учсникам.

Під час матчу можно було зробити благодійний внесок на підтримку армії, глядачі та вболівальники - за бажанням, а от самі футболісти вносили внесок з команди у розмірі 1000 гривень, який був так званим допуском до участі в турнірі.  Також до благодійного внеску долучилися запрошені підприємці.

Метою турніру було зібрати кошти для виготовлення мобільного банно-прачного модульного комплексу для 3 окремої танкової бригади Збройних сил України та відправити його на передову, щоб наші захисники мали гарні умови та можливість прийняти теплий душ та попрати речі.

Загалом під час турніру було зібрано 13000 гривень.

 

Щиро дякуємо всім, хто долучився до збору коштів та підтримує наших Захисників. Всі разом ми творимо добру справу.

Слава Україні! Героям слава!

Фото без опису