3333333кепрбитббмьбDSC01633Сьогодні, 31 січня 2019 року під керівництвом голови районної державної адміністрації А. Шутяка було проведено засідання колегії райдержадміністрації. У роботі колегії взяли участь голова районної ради Л. Копицяк, керівник апарату райдержадміністрації О. Цісар, голови ОТГ, керівники управлінь та відділів, структурних підрозділів райдержадміністрації, окремих органів виконавчої влади, керівники окремих підприємств, установ і організацій району.

Члени колегії на порядку денному розглянули три питання, а саме: 

1. Про підсумки соціально-економічного розвитку району за 2018 рік та проект Програми соціально-економічного розвитку району на 2019 рік.;

2. Про стан криміногенної ситуації в районі та заходи щодо забезпечення законності, правопорядку, прав і свобод громадян, запобігання корупції.;

3. Про хід виконання програми розвитку фізичної культури і спорту в районі на 2017-2021 роки.

Розглядаючи кожне питання Андрій Васильович та члени колегії робили детальний аналіз з відповідними зауваженнями та пропозиціями щодо покращення роботи.

Зокрема, велику увагу було приділено питанню про підсумки соціально-економічного розвитку району за 2018 рік та проект Програми соціально-економічного розвитку району на 2019 рік. 

Члени колегії заслухали та обговорили те, що у 2018 році структурними підрозділами райдержадміністрації, виконкомами сільських і селищної рад вживалися відповідні заходи щодо забезпечення комплексного розвитку району, належного функціонування установ бюджетної сфери, інфраструктури та соціальної захищеності населення.

Здійснювалося виконання заходів, визначених Програмою соціально-економічного розвитку на 2018 рік, затвердженою сесією районної ради 02 березня 2018 року, місцевих програм соціально-економічного розвитку.

У проектах Програми соціально-економічного розвитку району на 2019 рік та   програм соціально-економічного розвитку територіальних громад передбачено конкретні шляхи вирішення визначених нагальних проблем, що заважають соціально-економіч­ному розвитку району та територіальних громад.

Забезпечувалася належна співпраця з суб’єктами господарювання у вирішенні актуальних питань життєдіяльності району, здійснювався постійний аналіз виконання показників соціально-економічного розвитку району.

Забезпечувалася належна співпраця з суб’єктами господарювання у вирішенні актуальних питань життєдіяльності району, здійснювався постійний аналіз виконання показників соціально-економічного розвитку району.

Здійснювався контроль за реалізацією рішень, спрямованих на підвищення рівня оплати праці та дотримання вимог законодавства в частині мінімальної заробітної плати та інше.

 

Далі члени колегії ще обговорили пріоритети соціально-економічного розвитку Ярмолинецького району на 2019 рік, а саме:

1. Зростання конкурентоспроможності економіки району шляхом розвитку та підтримки промисловості та сільського господарства району, залучення інвестицій, забезпечення належних умов для розвитку підприємництва, сприяння зайнятості через створення нових робочих місць.

2. Інфраструктурне забезпечення територіальних громад через налагодження водопостачання населених пунктів, модернізацію транспортної інфраструктури, впровадження заходів з енергоефективності та енергозбереження, будівництво та розвиток житлово-комунального господарства.

3. Підвищення якості обслуговування та забезпечення життєвих потреб населення району шляхом поліпшення якості та доступності освітніх послуг, медичного обслуговування, соціального захисту, удосконалення надання адміністративних послуг.

Також присутні заслухали, проаналізували та обговорили питання про стан криміногенної ситуації в районі та заходи щодо забезпечення законності, правопорядку, прав і свобод громадян, запобігання корупції та питання про хід виконання програми розвитку фізичної культури і спорту в районі на 2017-2021 роки.

 За підсумками засідання колегії райдержадміністрації по всіх питаннях прийняті відповідні рішення.222222ббибоброDSC0162244444444каимтьясмивDSC01624555555енгольюробробробDSC0162766666666екоьмтбангбогбегDSC0162977777777гроимьтиббDSC0162088888888бмьютььDSC01630