Сьогодні 01 лютого 2019 року, у селі Глушківці відбувся схід села, у якому голова Солобковецької об'єднаної територіальної громади звітував про проведену роботу за 2018 рік. Також, на схід села були запрошені: голова Ярмолинецької районної державної адміністрації Андрій Шутяк, начальник управління економічного розвитку, торгівлі, інфраструктури та туризму Ірина Драгомерецька та начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Антоніна Безкупська.

Під час активного обговорення озвучувалося багато питань, які торбують жителів Глушковецького старостату, а саме: виплата та нарахування субсидій, питання оренди земельних паїв та інші важливі для села питання, а також приділено велику увагу питанню, щодо добровільного об’єднання територіальних громад, де Сергій Анатолійович та Андрій Васильович роз’яснили учасникам зібрань, чому необхідно об’єднуватися і які позитивні наслідки даного об’єднання.

На всі питання, які піднімали присутні були надані роз’яснення старости села, голови громади та керівництвом району.

Сергій Анатолійович підсумував роботу за 2018 рік, розкрив пріоритетні напрямки роботи виконавчої влади на найближчу перспективу, а також завірив, що ті проблемні питання, які були озвучені, будуть вирішуватися спільними зусиллями керівництва району, виконавчого комітету сільської ради, громади, села та підприємств, що знаходяться на його території. Голова Солобковецької ОТГ закликав людей до співпраці й активності.

В цілому, схід села пройшов активно та позитивно. Всі присутні отримали інформаціїний вісник Солобьковецької ОТГ за 2018 рік.

333333кппоороviber image54444444кепооенviber image655555555енпаопрлпрлviber image766666666нпаоровпрviber image87777777неогпоіноviber image10888888прльимьчпоviber image9