Фото без опису21 листопада 2018 року відбулось навчання працівників культури Солобковецької ОТГ. У роботі якого взяли участь: сільський голова Когут Сергій Анатолійович; начальник відділу освіти, культури, охорони здоровя та соціальної політики Задворна Людмила Петрівна;  спеціалісти відділу освіти, культури, охорони здоровя та соціальної політики Бойко Ірина Василівна, Дудняк Людмила Віталіївна, Мартинюк Максим Леонідович; директори ЗЗСО, старости прилеглих сіл, всі працівники закладів культури Солобковецької ОТГ.

            Відкрила семінар заступник директора Хмельницького обласного науково-методичного центру культури і мистецтва Ільїнська Олена Василівна з виступом на тему: «Показники якості діяльності клубних установ». Вона відмітила, що сьогодення диктує нові умови функціонального призначення клубу та змістовності його роботи у духовному житті сучасної громади. Пізніше Олена Ільїнська нагадала про сучасні форми клубної роботи. Попри наявні успіхи, творчі досягнення і різноманітні напрацювання в клубній галузі, в індустрії дозвілля потрібні зміни, і закладам культури громади потрібно впроваджувати їх в життя.

         Про ведення документації та підготовку до звітів про роботу закладів культури за 2018 рік та сучасне оформлення клубного закладу ознайомила  завідуюча науково-методичним відділом установ культури клубного типу Хмельницького обласного науково-методичного центру культури і мистецтва Валентина Петрова.

            Методист відділу інновацій  Хмельницького обласного науково-методичного центру культури і мистецтв Андрій Олександрович Захарко розповів фардрайзінг та де шукати гроші на фінансування культурних проектів.

            Обговорено проблемні питання життєдіяльності закладів культури, вирішення майбутніх творчих завдань 2019 року. Порушено питання ефективного використання технічних засобів у підготовці та проведенні клубних дозвіллєвих заходів.

         Навчання завершилось обговоренням творчих питань, обміном досвідом, побажаннями успіхів у роботі.