1111111йцукерорпуцаптDSC01551Сьогодні 17 січня 2019 року, у селі Солобківці відбувся схід села, у якому голова Солобковецької об'єднаної територіальної громади звітував про проведену роботу за 2018 рік. Також, на схід села були запрошені: голова Ярмолинецької районної державної адміністрації - Андрій Шутяк, начальник управління економічного розвитку, торгівлі, інфраструктури та туризму райдержадміністрації - Ірина Драгомерецька, заступник начальника управління соціального захисту населення райдержадміністрації - Станіслав Ковальчук та начальник відділу містобудування, архітектури житлово-комунального господарства та будівництва райдержадміністрації - Володимир Бобик.

Під час активного обговорення озвучувалося багато пропозицій від присутніх жителів села, щодо розвитку свого села та порушувалася низка важливих питань.

На всі питання, які піднімали жителі даного населеного пункту були надані роз’яснення керівництвом району та сільським головою.

 Також на сході села присутні заслухали звіт сільського голови про проведену роботу за 2018 рік, а також обговорили пропозиції до програми соціально-економічного розвитку громади на 2019 рік.

Голова районної державної адміністрації Андрій Васильович Шутяк подякував сільському голові за плідну роботу на соціально-економічний розвиток громади та за співпрацю з районною владою. А жителям громади запропонував гуртуватися навколо ініціативних небайдужих людей для вирішення місцевих проблем та запевнив, що і надалі усі проблемні питання будуть вирішуватися спільними зусиллями районного керівництва, виконавчого комітету сільради та громади села.

В цілому схід села пройшов продуктивно.

22222222укрормсDSC0155333333укпроьбьтимсчяDSC01554