?????????»?????° ?????? ?????µ?»???????????????? ?¦?µ?????? ?????·?????????? ?????????µ???????? ???°?????????????????°??????.На старт! Увага!... Солобковецька ОТГ перша в області стартувала із програмою підтримки... учнівських проектів! Програма із символічною назвою "Юніор старт", як кажуть, пішла в маси, тобто, поміж учнів трьох шкіл громади у селах Стріхівці, Глушківці та Солобківці.?????????»?????° ?????? ?????µ?»???????????????? ?¦?µ?????? ?????·?????????? ?????????µ???????? ???°?????????????????°??????.

?????????»?????° ?????? ?????µ?»???????????????? ?¦?µ?????? ?????·?????????? ?????????µ???????? ???°?????????????????°??????.Ми із Хмельницький Центр розвитку місцевого самоврядування та представниками громади відвідали усі три школи, розповіли дітям про усі деталі, умови і т.д. Бачили б ви ці очі! Фото без опису:) Ідеї від "вирити ставок, бо немає де купатися", до "wi-fi роутера і зони відпочинку"... чого там тільки не почуєш! Деякі з дітей ще під час презентації кучкувалися і було зрозуміло що вже напрацьовують план.?????????»?????° ?????? ?????µ?»???????????????? ?¦?µ?????? ?????·?????????? ?????????µ???????? ???°?????????????????°??????.

Отож, старт даний, підтримка є, готовність вкладати у дітей і їх розвиток громада задекларувала і вже навіть зробила перші кроки! А значить ще одна #перемога є.?????????»?????° ?????? ?????µ?»???????????????? ?¦?µ?????? ?????·?????????? ?????????µ???????? ???°?????????????????°??????.