?????????»?????° ?????? ?????»???±???????µ???????° ??????.11 січня цього року викладачі та учні Солобковецької дитячої музичної школи відкривали для себе сучасне українське мистецтво в Хмельницькому обласному художньому музеї.
Хмельницький обласний художній музей був заснований у 1986 р. Проте для відвідувачів його двері відчинилися лише через 6 років: стільки часу тривала реконструкція старовинного будинку, зведеного на початку ХХ століття для Проскурівського відділення Південно-Російського промислового банку. Отже, там де цікаво - там і МИ!


?????????»?????° ?????? ?????»???±???????µ???????° ??????.Викладачі Солобковецької ДМШ не випадково розпочали екскурсію з художнього музею. Серед учнів нашого мистецького навчального закладу на виставці картин були присутні й майбутні юні художники Солобковецької ОТГ, вихованці класу образотворчого мистецтва викладача Аліни Вітковської. Уважно, всі як один наші діти спостерігали за поєднанням показу і професійної розповіді екскурсовода,що й привело до високої ефективності екскурсії, під час якої наші діти почерпнули чимало цікавої інформації.?????????»?????° ?????? ?????»???±???????µ???????° ??????.
Ну, а ще попереду на усіх чекали різдвяні розваги.
Чого тільки не прагнула дитяча фантазія - в цей день все збувалося! Усі від душі ласували солодощами в цукерні, смаколиками в Big Burger, попкорном в кінотеатрі під час перегляду захоплюючого фільму " Мері Поппінс повертається". А наостанок змучені та щасливі усі милувались вечірнім різдвяним містечком та красунею - ялинкою.Відпочинок вдався на славу!!!?????????»?????° ?????? ?????»???±???????µ???????° ??????.