А мати сина не діждалась... 
Слізьми, невгамовним болем втрати, глухим материнським плачем, плакало небо України 15 лютого, в день 30-ої річниці виведення військ з Афганістану. Плакало у цей день воно і у селі Солобківцях та Проскурівці.
Віктор Нетет, Микола Навроцький назавжди залишуться для своїх односельців молодими.
В цей день до них прийдуть побратими, буде налито бойових стограм, на могилі горітиме свічечка, хвилиною мовчання вшанують їх, буде покладено квіти. Щороку і завжди односельчани несуть світлу пам'ять про своїх Героїв. На їхню честь названі вулиці сіл. Щороку цей день до них приходить підростаюче покоління, приходить і в смутку віддає свою шану тим, хто дивиться на них з мармуру.

"Усе, що можемо зробити ми живі - це пам'ятати про наших загиблих односельців.Тому, що пам'ять людська жива, тому, що ми просто не маємо права забувати про ці страшні події, які болючим відголоском назавжди залишуться в історії українського народу, в історіі сіл нашої Солобковецької ОТГ", - наголосив Солобковецький сільський голова Сергій Когут на могилі воїна - інтернаціоналіста Віктора Нетета.

Афганська війна в людській пам’яті буде жити довго.Її історія написана кров’ю наших солдат, слізьми наших жінок та матерів, обелісками та піснями, які увірвалися в життя мирного українця чужим фронтовим вітром з далекого і такого чужого для нас, українців, Афганістану.

Вічна пам'ять воїнам - афганцям Віктору Нетету та Миколі Навроцькому...

?????????»?????° ?????? ?????±?????? ?¤?µ??????????????.

?????????»?????° ?????? ?????±?????? ?¤?µ??????????????.?????????»?????° ?????? ?????±?????? ?¤?µ??????????????.

?????????»?????° ?????? ?????±?????? ?¤?µ??????????????.

?????????»?????° ?????? ?????±?????? ?¤?µ??????????????.