Мережа автомобільних та вуличних доріг в с. Проскурівка вже давно застаріла, дороги розбиті та розмиті потоками води, але вони є невід’ємною частиною єдиної транспортної системи в населеному пункті. Найбільш проблемною дорогою в населеному пункті є вул. Молодіжна, це центральна вулиця протяжністю понад 2 км. зовсім не відповідає сьогоднішнім нормам та потребує  виконання робіт з поточного ремонту окремих ділянок по всій її протяжності .

Фото без опису

Вуличне покриття на вулиці, це грунтове покриття частково підсипане щебнем різних фракцій яке зруйновано на 70%, на окремих ділянках дороги ями діаметром до 2м., глибиною до 0,5м., та нерівності по всій довжині дороги, в дощову погоду по даній вулиці не можливий проїзд автомобілем. На даній вулиці шкільний автобус кожен день возить дітей до школи, на ній розташований житловий масив кількості  25 дворів  та ДПДГ «Проскурівська». Незадовільний стан вулиці створює певні незручності для перевезення дітей загрожуючи їх безпеці, жителям даної вулиці, та суміжних вулиць.

Спільними зусиллями нашого КП «Побут Сервіс» та Ярмолинецькою філією райавтодор на вулицю завезено щебінь, та почалися роботи з ущільнення та засипання окремих ділянок дороги вапняковим щебенем протяжністю понад 1 км. До ремонтних робіт залучено наш екскаватор-навантажувач «БАМ 2014» на базі МТЗ 82 та трактор МТЗ 82.1 придбаний напередодні нового року за кошти інфраструктурної субвенції, завдяки цьому ми економимо кошти з місцевого бюджету, які потім витратимо на той самий вапняковий щебінь.

Проблеми з дорогами є по всіх селах, що увійшли до складу Солобковецької ОТГ  і керівництво громади докладає великих зусиль щоб їх усунути. Через брак фінансування за рік зробити всі дороги по всіх селах нереально, на це потрібен час та кошти  , тому починаємо робити те, що потребує негайного ремонту.