Свято 8 Березня — це свято весняного настрою, позитивних емоцій та вражень, теплої уваги, ніжних почуттів, нових надій. Яке щастя, коли в цей день поряд є рідні та близькі люди. Адже кожній людині, а особливо похилого віку, хочеться жити у шані серед дітей, онуків та правнуків. Однак так буває, що старість приходить самотньою та одинокою. А тому шукають такі люди підтримки і розуміння серед чужих, які швидко стають їм близькими.

Для підопічних соціального обслуговування такими людьми є соціальні працівники. Тому в день 8 Березня наші матері і бабусі не були обділені увагою. Урочистим та святковим день жіночого свята намагалися зробити для підопічних керівництво Солобковецької громади. Приємним подарунком для мешканців соціального обслуговування були щирі вітання від голови громади Сергія Когута та старостів, побажання здоров’я та довголіття.

Щирі побажання прийшлися до душі нашим матерям та бабусям. З сльозами на очах дякували усі самотні за увагу, за те, що про них пам'ятають і дбають. За короткий проміжок часу кожен із них згадав долю свою жіночу, радісні хвилини життя і таку непросту старість. Було багато радості та позитивних емоцій в їх очах. Соціальні робітники дарували їм ранні весняні квіти, подарунки, теплі і щирі слова.