27 березня 2019 року в режимі селекторної наради під головуванням першого заступника голови обласної державної адміністрації Кальніченка В.І. було проведено засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій на якій розглядались питання:

1. Про забезпечення надійного водопостачання населення і галузей економіки та раціонального використання водних ресурсів. Стан готовності органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування до пропуску льодоходу, повені та дощових паводків, захисту населених пунктів, об'єктів і сільськогосподарських угідь від підтоплень.

2. Про стан виконання заходів цивільного захисту в об'єднаних територіальних громадах.

3. Про запобігання виникненню пожеж у природних екосистемах та забезпечення пожежної безпеки об'єктів з масовим перебуванням людей.

В місцевій студії для селекторних нарад були присутні та приймали участь в засіданні комісії: заступник голови Ярмолинецької районної державної адміністрації Байталюк В.М., члени комісії та представники підприємств, установ, організацій району, голови об'єднаних територіальних громад.

По даних питаннях прийнятті відповідні рішення, які будуть доведені до виконавців.222223пть ьтпавіфDSC02811333333кероьбьорпаDSC028154444445енолдьтимсDSC02812