?????????»?????° ?????? ?????»???±???????µ???????°  ?±???±?»???????µ???° -  ?????»???°?».В рамках пластового проекту "Великодня веселка " цього року вже вкотре відбуваються майстер-класи з писанкарства “100+n писанок", за сприяння і підтримки Агрохолдингу "Мрія". Юнаки та юначки школи, маючи мету – заохотити дітей малювати писанки, займатись українським ремеслом, популяризувати традиції та отримувати від цього радість, взяли участь в проекті. Адже писанкарство – давня українська традиція розписувати (розфарбовувати) курячі яйця на Великдень. 

Історія писанок як символу весняного відродження природи сягає у далеке минуле і пов’язана з весняним відродженням на землі. Кожна писанка – це ніби маленький світ. Тут і зоряне небо, і вода з рибами, і дерево життя з оленями й птахами, і засіяне поле, і церкви – усе це вималюване у певному порядку, аби підтримати рівновагу в нашому світі.

Майстер - клас з писанкарства, та навчанням учнів різного віку провели майстри - Тернополяни із "Просвіти" та "Пласту"
?????????»?????° ?????? ?????»???±???????µ???????°  ?±???±?»???????µ???° -  ?????»???°?».?????????»?????° ?????? ?????»???±???????µ???????°  ?±???±?»???????µ???° -  ?????»???°?».?????????»?????° ?????? ?????»???±???????µ???????°  ?±???±?»???????µ???° -  ?????»???°?».?????????»?????° ?????? ?????»???±???????µ???????°  ?±???±?»???????µ???° -  ?????»???°?».