Фото без описуЗ 18 по 20 квітня 2019 року в м. Київ відбувся чемпіонат України з гирьового спорту серед всіх вікових груп. Збірна команда Хмельницької області, яка повністю складається з динамівців гідно представила наш регіон.?????????»?????° ?????? Polmira Kvikvinia.Кандидат у майстри спорту України Юрик Олександр у ваговій категорії до 63 кг серед чоловіків та юніорів здобув бронзову нагороду, сума двоборства 100,5 балів, поштовх 58, ривок 85, спортсмен вперше виконав норматив Майстра спорту України, а також посів 5 місце у довгому циклі серед чоловіків, поштовх – 36.?????????»?????° ?????? ?????°?????»???? ???????????????°.

Керівництво Солобковецької громади та депутатський корпус щиро вітає нашого з вами земляка Олександра Юрика, спортсмена, новоспеченого майстра спорту України та тренерів та бажає нових здобутків!!!

Після виконанання нормативу майстра спорту України, Олександра Юрика включили до складу збірної України з гирьового спорту та вже цього літа збирається полетіти разом зі збірною на чемпіонат Європи до Німеччини.