???°???????????? ???? ?·?°?????????? ???????µ???? ???µ?????»???????????????? ?°??????Повідомлення про оприлюднення проектів регуляторних актів рішень Солобковецької сільської "Про встановлення ставок та пільг із плати  податку на нерухоме майно відмінне від земельної ділянки на 2020 рік",  «"Про встановлення ставок та пільг із плати земельного податку на 2020 рік", «Про встановлення  єдиного податку на 2020 рік» та «Про встановлення  туристичного збору на 2020 рік»

 

Проект рішення сесії Солобковецької сільської ради  «Про встановлення ставок податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на 2020 рік» розроблено виконавчим комітетом Солобковецької сільської ради.   Проектом регуляторного акта передбачається встановити ставки податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, які забезпечили б надходження до місцевого бюджету для реалізації місцевих програм.

Проект рішення сесії Солобковецької сільської ради  «Про встановлення  єдиного податку на 2020 рік» розроблено виконавчим комітетом Солобковецької сільської ради. Проектом регуляторного акта передбачається створити рівні права і можливості для всіх фізичних осіб - підприємців, які здійснюють підприємницьку діяльність на території Солобковецької сільської територіальної громади та  забезпечити надходження до загального фонду місцевого бюджету, що забезпечить фінансування програм.

Проект рішення сесії Солобковецької сільської ради  «Про встановлення  туристичного збору на 2020 рік» розроблено виконавчим комітетом Солобковецької сільської ради. Проектом регуляторного акта пропонується  встановити ставки туристичного збору та отримати відповідні надходження до місцевого бюджету для забезпечення фінансування програм.

Проекти регуляторних актів та аналізи регуляторного впливу до них розміщені  на офіційному сайті Солобковецької сільської ради  http://solobkovecka.gromada.org.ua/  веб-сторінка “Регуляторна політика”

Запрошуємо Вас до співпраці щодо внесення зауважень та пропозицій до даних  проектів регуляторних актів та аналізів регуляторного впливу до них. Зауваження та пропозиції надаються до Солобковецької сільської ради  та виконавчого комітету Солобковецької сільської ради за адресами: Солобковецька сільська рада  Ярмолинецького району Хмельницької області  32162 вул. Грушевського № 2 с. Солобківці Ярмолинецького району Хмельницької області , E-mail: solobkivtsiotg@ukr.net

тел. 2-93-67; т.м,0673801325

Зауваження та пропозиції приймаються до 26 травня 2019 року у  письмовому, електронному та/або усному вигляді (засобами телефонного зв’язку).