Розпочався семінар "Стратегічне планування і стратегічна комунікація як невід'ємні складові регіонального розвитку" для голів ОТГ Хмельниччини. Протягом двох днів будуть говорити про важливі, цікаві і необхідні процеси стратигічного планування ОТГ. Голови об'єднаних громад "Пройдуться" по стратегії громад і області, по комунікації з бізнесом і громадськістю і навіть про персональний бренд і команду.

?????????»?????° ?????? ?????µ?»???????????????? ?¦?µ?????? ?????·?????????? ?????????µ???????? ???°?????????????????°??????.

Солобковецьку об'єднану територіальну громаду на симінарі "Стратегічне планування і стратегічна комунікація як невід'ємні складові регіонального розвитку" представляє сільський голова Сергій Когут?????????»?????° ?????? ?????µ?»???????????????? ?¦?µ?????? ?????·?????????? ?????????µ???????? ???°?????????????????°??????.

Семінар організував Хмельницький Центр розвитку місцевого самоврядування за підтримки Програми ULEAD з Європою / ULEAD with Europe та Мінрегіон України.

?????????»?????° ?????? ?????µ?»???????????????? ?¦?µ?????? ?????·?????????? ?????????µ???????? ???°?????????????????°??????.?????????»?????° ?????? ?????µ?»???????????????? ?¦?µ?????? ?????·?????????? ?????????µ???????? ???°?????????????????°??????.