Солобковецька сільська рада продовжує роботу по забезпеченню мешканців Солобковецької ОТГ питною водою в необхідних обсягах та відповідно до встановлених нормативів. На сьогодні в селі Глушківці вже закінчено першу чергу будівництва водопровідної мережі протяжністю 5,743 км., загальною вартістю згідно проектно-кошторисної документації 1633,835 тис. грн. на будівельні роботи 1212,713 тис. грн. 

?????????? ???° ?±???????????????????? ???????????????? ?????????»?µ???? ?·?° ???????????°?????? ?«?????????° ???????° ?????µ?»?????????????????»

Проектну документацію на будівництво водопровідної мережі зомовлено в ФОП Погоржельський Леонід Вікторович. Генеральний підрядник на виконання будівельних робіт Хмельницьке будівельно-монтажне управління по газифікації.

Після завершення І-ї черги будівництва водопроводу, Солобковецька сільська рада запускає ІІ-гу чергу протяжністю 5,985 км. загальна вартістя якої, згідно з проектно-кошторисної документації складає: 1419,058 тис.грн. на будівельні роботи 1036,892 тис.грн.

На фінансування І-ї та ІІ-ї черг будівництва водопровідних мереж в с. Глушківці залучено кошти обласного бюджету в рамках програми "Питна вода Хмельниччини".

Фото без опису