Традиційно в серпні місяці в Солобківцях святкують день села.  Всі люди з нетерпінням чекали свята та готувались до нього.

Фото без опису

Насиченою і цікавою була програма свята:

Фото без описуСвято розпочалось з турніру по міні-футболу «Кубок Солобковець» на зеленому газоні селищного стадіону зустрілися футбольні команди «Сокіл» с. Соколівка, «Олімп» с. Солобківці, «Фаворит» с. Глушківці, «Орел» с. Стріхівці перше місця зайняли господарі свята.

 

Фото без опису

Пізнавальниий квест «Знай рідне село»  участь у якому взяли три команди. Діти з цікавістю виконували завдання квесту, перемогла команда «Синіх» яка і знайшла чарівну скриньку скарбів.

Конкурс дитячого малюнка на асфальті у якому взяли участь найменші жителі села, і  в своїх малюнка показали яким вони бачать своє село.

Також проводилися змагання з перетягування канату, підняття гирі та в перетягування автомобілю в яких показати свою силу і спритність мали змогу усі бажаючі. А охочих було немало.Фото без опису

Також на святі відбувся розіграш безпрограшної лотереї. 

Під час святкового концерту гостей свята привітав Солобковецький сільський голова Сергій Когут.  Він висловив усім сердечну вдячність за людяність і небайдужість до проблем селища й побажав громаді процвітання, а її жителям - щастя, злагоди й добра. Також привітав наймолодших жителів, найстарших жителів села  та молоді сім’ї. Свої творчі надбання, позитивні емоції та гарний настрій присутнім дарували учні Солобковецької ДМШ, талановита бандуристка Буга Ольга та викладач Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії Радецький Олексій.

Фото без опису

Вечором учасники свята мали можливість загадати  бажання та запустити у небо паперові ліхтарики.

Протягом  дня  на стадіоні працювали атракціони та виїзна торгівля. Усі мали змогу скоштувати соковитий солодке серце з шарлоток яке працівники сільської ради приготували спеціально до свята.

Також всі учасники свята мали можливість сфотографуватись біля спеціальної фотозони підготовленій до свята.

 

Фото без опису