06092019нсм

06 вересня 2019 року під головуванням заступника голови районної державної адміністрації Байталюка Володимира Михайловича було проведено засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, на якому розглядались питання:

І. Про стан підготовки органів виконавчої влади та місцевого самоврядування до дій з попередження надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру під час експлуатації об’єктів житлово- комунального господарства та інфраструктури в осінньо-зимовий період 2019-2020 років.

ІІ. Про стан утримання та експлуатації за призначенням протипожежного водопостачання. Виконання заходів пожежної та техногенної безпеки на об’єктах культури та охорони здоров’я району.

06092019теьє

ІІІ. Про стан впровадження автоматизованих систем раннього виявлення надзвичайних ситуацій та оповіщення людей в разі їх виникнення (відповідно до статті 53 Кодексу Цивільного захисту України).

ІV. Про затвердження переліку потенційно небезпечних об’єктів на території Ярмолинецького району на 2020 рік.

V. Про заходи щодо запобігання загибелі людей на водних об’єктах у зимовий період 2019-2020 років у Ярмолинецькому районі.

VІ. Про стан виконання рішення комісії ТЕБ та НС (протокол № 1 від 21.02.2019 року, пункт 4), щодо організації заходів створення, використання та утримання фонду захисних споруд цивільного захисту району.

06092019мдобд

На засіданні комісії були присутні: члени комісії та представники підприємств, установ, організацій району.

По даному питанню розроблені відповідні заходи, які будуть доведені до виконавців.