Нові чемпіони Ярмолинецького району з футболу ФК "Олімп" с. Солобківці. Цієї неділі в смт. Ярмолинці на стадіоні Скіф відбулася фінальна гра між ФК "Олімп" Солобківці - ФК "Атлетик" Шарівка. Рахунок матчу 4:2 на користь господарів. За Олімп відзначилися - Timur Atamanchuk 2, Denys Barchuk 1, Андрій Гуцал 1, за Атлетик - Сергій Стожик 2. За підсумком сезону Олімп до чемпіонства прийшов без жодної поразки, лише 1 нічия та 9 перемог.

?????????»?????° ?????? Yaroslav Stepanyk.
В матчі за 3 місце зустрічалися ФК "Поляна" Савинці - ФК "Десна-Агроплюс" Антонівці. Бронзові медалі завоювали футболісти ФК "Десна-Агроплюс" матч закінчився з рахунком 1:3 на користь гостів.

?????????»?????° ?????? Yaroslav Stepanyk.

В півфінальному матчі наша команда ФК "Олімп" зустрічалася з ФК "Десна-Агроплюс" Антонівці та перемогла 2:1, в другому півфінальному матчі зустрічалися ФК "Атлетик" Шарівка - ФК "Поляна" Савинці в якому впевнену перемогу здобула команда з с. Шарівка 5:1.

?????????»?????° ?????? Yaroslav Stepanyk.ФК "Олімп" молода новостворена футбольна команда, сворена в 2019 році, до складу якої увійшли 25 футболісті з всіх сіл ОТГ, та сусідніх сіл (Томашівки, Соколівки Ярмолинецького району та Міцівців Дунаєвецької ОТГ). В Солобковецькій громаді вже давно розвивають та популяризують такий популярний вид командного спорту як футбол і найбільшу підтримку молодій команді, як і фінансову так тренерську надає місцевий приватний підприємець, батько одного із футболістів команди Віктор Барчук. Після  тріумфального завершення чемпіонату Ярмолинецького району з футболу Віктор Барчук спільно ще з одним підприємцем села Євгенієм Міходуєм нагородили хлопців новою футбольною формою та м'ячами.

Чемпіонат району це не один турнір в якому команда себе проявила, цього року ФК Олімп вперше спробував свої сили в чемпіонаті Пруміум ліги чемпіонату міста Хмельницького з міні-футболу, особливих здобутків не добилися,але стали срібними призерами кубку Надії. Хлопці а надалі будуть продовжувати виступати в чемпіонаті району, в Преміум лізі і надіємося, що найближчим часом зможуть заявитися і на обласний чемпіонат.