У Ярмолинцях за ініціативи районної філії Хмельницького обласного центру зайнятості проведено «круглий стіл» на тему: «Ярмолинеччині – інноваційний розвиток», у ході якого обговорено перспективи соціально-економічного розвитку громади, базові принципи наповнення бюджету та доручення до цього процесу молоді.?????????»?????° ?????? ?????? ?? ?????µ?»???????????????? ???±?»?°??????.

До актуального діалогу взяли участь представники органів влади, місцевого самоврядування, роботодавці, а також лідери самоврядування шкіл району. В своїх виступах учасники заходу акцентували увагу на необхідності активних дій щодо запровадження інновацій у виробничих і соціальних сферах та потребі у відповідних фінансах для заохочення тих , хто пропонує ефективні напрямки інноваційного розвитку.

Присутні на зустрічі юнаки та дівчата ділились враженням від роздумів та цікавих думок дорослих, а також висловлювали своє бачення майбутнього територіальних громад та району в цілому.

«Як фахівець податкової служби хочу із задоволенням підкреслити, що наша молодь розуміє проблеми сьогодення і пропонує своє бачення для того, аби наш край і Україна в цілому ставала передовою європейською державою.

?????????»?????° ?????? ?????? ?? ?????µ?»???????????????? ???±?»?°??????.

Важливо, що представники усіх поколінь ярмолинчан, котрі взяли участь у роботі «круглого столу», обов’язковим елементом інноваційного розвитку вважають сумлінну сплату податків усіма категоріями бізнесу, що в кінцевому підсумку фінансово стимулює цей процес»,- підсумувала результати зустрічі керівник Ярмолинецької податкової інспекції Світлана Павлюковська.

На засіданні круглого столу подескутував і сільський голова Солобковецької ОТГ - Сергій Когут, поділився розвитком молодіжного руху Солобковецької громади