У Солобковецькій ОТГ за кошти державної субвенції на розвиток інфраструктури ОТГ придбали Підйомник монтажний спеціальний ОПТ-9195 на базі трактора Беларус 82.1 для КП «ПОБУТ СЕРВІС» вартістю 1 149,9 тис. грн.  Фото без опису
Однією з умов формування спроможних територіальних громад є здатність органів місцевого самоврядування вирішувати питання розвитку інфраструктури, доступності послуг, у відповідних сферах для задоволення потреб населення ОТГ. Реалізація принципу субсидіарності дозволила Солобковецькій сільській ОТГ розробити власний план соціально – економічного розвитку та закріпити в ньому приорітетні завдання в своїй роботі на 2019 рік.

Так, одним із них є оновлення матеріально – технічної бази КП «Побут Сервіс» (придбання транспортних засобів спеціального призначення) для надання якісних послуг, забезпечення високого рівня благоустрою та комунального обслуговування мешканців Солобковецької сільської ОТГ. 
Нагадаємо,  що у 2018 році  Солобковецька сільська рада за кошти субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад в повному обсязі реалізувала проект «Закупівля спеціальної техніки (трактора, екскаватора), причіпного та навісного обладнання для комунального підприємства Солобковецької сільської ради «Побут сервіс». Було придбано трактор, екскаватор, причіп, відвал, косарку, подрібнювач відходів деревини, плуг. Дана техніка передана на баланс комунальному господарству та вже ефективно працює на благоустрій територій сільської ради і надає послуги населенню.
В поточному році додаткове придбання техніки спеціального призначення сприятиме підвищенню якості надання послуг КП «Побут Сервіс»

Фото без опису
Також в поточному році планується придбання ще двох одиниць техніки. А саме: причіп тракторний вантажопідйомністю не менше 6 тонн для перевезення важких вантажів, і вакуумний напівпричіп – цистерну (асенізаційну бочку) для надання послуг населенню з викачування септиків.