Сьогодні 21 листопада на Солобковеччину завітав народний депутат України обраний по партійних списках по Хмельницькій області від політичної партії «Слуга народу» Ватрас Володимир Антонович. Цей робочий візит народного депутата був першим після його обрання до Солобковецької громади. Зустріч відбувалася з активними мешканцями громади, депутатами та керівництвом громади в приміщені Солобковецької сільської ради.

Фото без опису

Під час заходу відбулась жвава дискусія-діалог у форматі “запитання – відповідь“  із присутніми у залі.  Питання, які піднімалися під час зустрічі, стосувались найбільш актуальних тем сьогодення: ремонту доріг загального користування, проведення медичної та освітньої реформ, підняття заробітної плати, продаж землі, залучення інвестицій та багато інших питань. Володимир Антонович  наголосив, що жодне звернення від людей не залишиться без уваги та подякував усім за підтримку, та висловлену йому на виборах довіру.

Фото без опису

Також, народний депутат відвідав будівельний майданчик на якому розпочато реконструкцію будівлі старої школи під «Центр позашкільної освіти», зустрівся з викладачами Солобковецького закладу загальної середньої освіти.

Після дискусії мешканцям громади надавалися безоплатні індивідуальні консультації з юридичних питань адвокатом Щербанем Олександром Васильовичем.