3 грудня в Україні та світі відзначають Міжнародний день людей з інвалідністю. Відзначення цієї символічної дати  дозволяє привернути увагу суспільства до проблем тих, хто став інвалідом від народження, в дитинстві чи під час дорослого життя. Це нагадування всім про обов'язок перед людьми, що потребують захисту та підтримки.

Фото без опису

Працівники Солобковецької сільської центральної бібліотеки та Солобковецького сільського будинку культури організували захід для Солобковецького будинку-інтернату для людей похилого віку, а учні Солобковецької дитячої музичної школи класу вокалу подарували їм музичні дарунки.

Фото без опису

На їхню долю випали нелегкі випробування, однак вони, долаючи труднощі, проявляють виняткову силу духу і непохитну віру в життя. Інвалідність - це не вирок. Практика показує, що люди з інвалідністю можуть бути і стають повноцінними і високо ефективними членами суспільства, відмінними фахівцями і навіть політиками, економістами, соціально активними і життєствердними людьми, які надихають багатьох.

Фото без опису