Фото без опису13 лютого 2020 року в Солобківцях відбулася спільна робоча нарада з Ярмолинецьким районним сектором ДСНС та представниками Головного Управління ДСНС у Хмельницькій області.

Становлення України як демократичної держави неможливе без розвиненої системи місцевого самоврядування, одне з центральних місць в якій посідають органи місцевого самоврядування, на які, відповідно до Кодексу цивільного захисту України, покладено ряд основних завдань. Саме від їхніх рішень значною мірою залежить ефективність вирішення питань місцевого значення, благоустрій населених пунктів, соціально-економічний і культурний розвиток у цілому. Адже, успішними стають ті громади, які вдало розвивають власну спроможність та поліпшують внутрішні умови, що впливають на безпеку життєдіяльності населення.

Під час зустрічі обговорювалися питання, щодо забезпечення належного рівня безпеки життєдіяльності населення Солобковецької ОТГ, захисту суб’єктів господарювання і території громади шляхом комплексного надання послуг екстреного реагування (поліції, пожежно-рятувальних служб, швидкої медичної допомоги тощо) за рахунок створення на території Солобковецької ОТГ "Центру безпеки громадян". 

Фото без опису
Також, під час обговорення представники Ярмолинецького районного сектору ДСНС та представники Головного Управління ДСНС у Хмельницькій області, спільно з сільським головою - Сергієм Когутом та головним спеціалістом сектору будівництва, інфраструктури, цивільного захисту та комунального господарства - Ярославом Степанюком відвідали майданчик відведенний під будівництво "Центру безпеки громадян".Фото без опису