Фото без описуУ засіданні взяли участь: старости старостинських округів громади, депутати, члени виконавчого комітету, керівники установ та представники відділів апарату сільської ради, представники бізнесу, а також радник Ulead хмельницький регіональний офіс Катерина Савчук, директор офісу Дмитро Василенко та експерти Наталя Любченко, Вікторія Любенчук. 

Фото без опису

Під час засідання Катерина Савчук повідомила всіх присутніх про те, що Програма «U-LEAD з Європою» обрала з Хмельницької області дві громади для написання стретегії розвитку, одна з них, це Солобковецька ОТГ.  Також Катерина продемонструвала присутнім процес розроблення стратегії, як правильно проаналізувати слабкі та сильні сторони нашої громади.

Фото без опису

Учасники засідання вчилися формували власні стратегічні бачення розвитку Солобковецької громади, та розприділили наступні кроки та дії, які необхідно зробити до ІІ-го засідання. Після завершення засідання в громаді розпочато опитування підприємців та мешканців громади шляхом анкетування. На основі анкетування робоча група з написання стратегії буде визначати основні цілі та напрямки розвитку Солобковецької громади.