Прокурором місцевої прокуратури за місцем дислокації  смт Ярмолинці  підтримувалось публічне обвинувачення у кримінальному провадженні по обвинуваченню трьох осіб у вчиненні злочинів, передбачених ч.3 ст.185 КК України (таємне викрадення чужого майна, поєднане із проникненням у інше приміщення та сховище).

Згідно вироку суду – у лютому-березні 2019 році вищевказані особи вчинили крадіжки із нежитлового приміщення та магазину на тертої Ярмолинець чим завдали матеріальної шкоди на понад 15 тисяч гривень.

За принципової позиції прокурора місцевої прокуратури у судовому розгляді обвинувачених визнано винуватими у вчиненні вищевказаних злочинів.

Так, вироком Ярмолинецького районного суду від 29.01.2020 молодиків засуджено за вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 ст.185 КК України у тому числі до реальної міри покарання – 4 років 1 місяця позбавлення волі.

Ще одному із обвинувачених, який щиро покаявся та відшкодував завдану ним шкоду, надано можливість виправитись упродовж 2 років іспитового строку.

 

Прокурор

Городоцької місцевої прокуратури                                                         І.ЛежнінФото без опису