26 лютого 2020 року в відеорежимі під головуванням голови обласної державної адміністрації Габінета Дмитра Анатолійовича було проведено засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій на якій розглядались питання:

ns1

1. Про стан готовності органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування до пропуску льодоходу, весняної повені та дощових паводків, захисту населених пунктів, об’єктів і сільськогосподарських угідь від підтоплень.

2. Про стан травматизму невиробничого характеру в області та хід виконання Плану першочергових заходів з профілактики травматизму невиробничого характеру у Хмельницькій області у 2019 році.

3. Про вжиття заходів з недопущення виникнення пожеж в природних екосистемах.

4. Про заходи з профілактики щодо запобігання поширенню на території області гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом 2019-nCoV.  

В місцевій студії для селекторних нарад були присутні та приймали участь в засіданні комісії: члени комісії, представники підприємств, установ, організацій району, голови об'єднаних територіальних громад.

По даних питаннях прийнятті відповідні рішення, які будуть доведені до виконавців.ns2