По всій території України з 18 березня заборонили роботу всіх ринків через загрозу поширення коронавірусної інфекції. Заборона роботи підприємств ринкової мережі будь-якої форми власності та підпорядкування триватиме з 18 березня попередньо до 3 квітня 2020 року. 

Також було максимально обмежено роботу всіх торгівельних закладів, окрім продуктових магазинів та аптек.
Картинки по запросу "стихійний ринок в селі"

Верховна Рада ухвалила зміни до КК, якими посилила кримінальну відповідальність за порушення санітарних правил. З 17 березня ст. 325 КК для порушників передбачено штраф від тисячі до трьох тисяч НМДГ (17 000 - 51 000 грн) або арешт на строк до 6 місяців, або обмеженням волі на строк до 3 років, або позбавленням волі на строк до 3 років. Ті самі діяння, якщо вони спричинили загибель людей чи інші тяжкі наслідки, - караються позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років.

Картинки по запросу "стихійний ринок в селі"

Згідно з рішенням комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Солобковецької об'єднаної територіальної громади, тимчасово припинено роботу стихійних ринків в с. Солобківці, Стріхівці та Проскурівка. Заборона триватиме з 18 березня попередньо до 3 квітня 2020 року.

Картинки по запросу "стихійний ринок в селі"